Verkoop

Uw woning verkopen via deWEKKERmakelaar? Profiteer van onze deskundigheid: wij begeleiden u stap voor stap bij het verkopen van uw object.

Altijd deskundige dienstverlenende adviezen met uitgebreide presentatie:

deWEKKERmakelaar zet diverse media in om uw te koop staande woning op het netvlies te hebben en te houden! De kracht van media bij de verkoop van een woning wordt vaak onderschat. Een actieve benadering van de markt is, zeker in minder economische tijden, van groot belang. deWEKKERmakelaar brengt uw woning met de inzet van een optimale mediamix maximaal onder de aandacht van potentiële kopers! Uw woonhuis kan tevens met een muisklik direct gelinkt worden met de bekende social media als Facebook en Twitter. Uw huis komt dan meteen binnen het bereik van u uw eigen sociale netwerk en ver daarbuiten!

Wij kiezen voor duidelijkheid naar onze cliënten. Zo moet het voor u meteen duidelijk zijn met wie u te maken krijgt en wat diegene voor u kan betekenen. Tevens hechten wij er een groot belang aan dat het voor iedereen duidelijk moet zijn welke tarieven wij hanteren. Bij ons zijn de tarieven overzichtelijk en voor iedereen gelijk. U hoeft daarover niet eerst te onderhandelen. Een ander punt waarin wij ons onderscheiden is, indien u ons een opdracht verleent, u op elke moment weer de opdracht kunt intrekken, zonder dat daaraan nog verdere kosten verbonden zijn. Op deze manier kunt u ervan overtuigd zijn dat wij altijd scherp gehouden worden door u, omdat wij u als cliënt willen behouden.

Afspraak maken? Direct starten? Het kan! Bij de eerste kennismaking zullen wij uw woning van binnen en buiten bekijken; vervolgens ontvangt u een vrijblijvend waardeadvies.

* Voor meer informatie over onze verkooptarieven! Neem gerust contact op met ons kantoor.